Tapahtumat ja työpajat

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:

 

Tulevaisuustyöpajat

Osana TEM:n rahoittamaa Digitaalinen työllistyminen -hanketta toteutettiin kiinteistö- ja rakennusalan ilmiökartoitus. Yhdessä toimialan asiantuntijoiden ja toimijoiden avulla tunnistettiin kira-alan keskeisimpiä elinikäisen oppimisen ja työllistymisen haasteita.
Kira-alan tulevaisuuspaja on jatkumoa ilmiökartoitustyölle. Olemme tunnistaneet keskeisimpiä toimijoita näiden haasteiden ympäriltä ja tulemme kutsumaan heitä työpajoihin, joissa lähdemme yhdessä löytämään ratkaisuehdotuksia haasteiden ratkaisemiseen.

 

Tulevat tulevaisuustyöpajat:

Tulevaisuuspaja 8 - Kiinteistö- ja rakennusalan vetovoimatekijöiden kirkastaminen ja alan toimijoiden työnantajamielikuvan kehittäminen

Työpajan aikana valitaan tunnistetut vetovoimatekijät, joita lähdetään konkretisoimaan tarinamuotoon niin, että niitä voi sellaisenaan tai sovellettuna hyödyntää työnantajamielikuvan kehittämistyössä ja työnantajaviestinnässä. Työskentelyssä hyödynnetään keväällä 2019 pidetyn ensimmäisen työpajan lopputuloksia.

Työpajan lopputuloksena syntyy valmiita viestintäaihioita toimialan vetovoimatekijöistä tarinamuotoon kirjoitettuna.

Työpajan vetäjänä toimii kokenut rekrytointikouluttaja ja työpsykologi Juho Toivola (www.juhotoivola.fi).

Lisätietoa: Ennen työpajaa 8.30-9.00 osallistujilla mahdollisuus vierailla Suomen Tilaajavastuun toimistolla. Tarjoamme aamupalan ja kerromme yrityksemme tarinan.

Ajankohta: 6.11. klo 9-12
Paikka: Tarvonsalmenkatu 17, Espoo

Ilmoittaudu tästä