AUTAMME
  sinut
MAALIIN!     

 Työn toimittaja Työn tilaaja

 

 

Mikä ihmeen Tilaajavastuu?

Tilaajavastuulain mukaan tilaajan tulee varmistaa että toimittaja on huolehtinut lakisääteisistä velvoitteistaan.


Tilaajavastuulain mukaan työn tilaajan tulee selvittää laissa määritellyt toimittajan taustatiedot, jotka eivät saa olla 3 kk vanhempia. Tilaajavastuulaki koskee vuokratyösuhteita ja urakoita, joiden arvo ilman arvonlisäveroa on yli 9000 euroa. Selvitykset tulee arkistoida kahdeksi vuodeksi.

Haluatko tietää lisää tilaajavastuulaista? Lataa ilmainen Tilaajavastuulaki pähkinänkuoreessa -opas tästä.

Näin helpotat arkeasi ja pääset maaliin!

TIlaajavastuu.fi -palvelu tekee tilaajavastuulain vaatimien
selvitysten tekemisen helpoksi.

Autamme sinua toimimaan lain vaatimusten mukaisesti ja kevennämme hallinnollista työkuormaasi. Pyrimme vaikuttamaan yhteiskunnannassamme tapahtuvaan päätöksentekoon ja vähentämään byrokratiaa. Palveluidemme avulla säästät rahaa, ja sinulle jää enemmän aikaa olennaiseen.

Tutustu palveluihimme

Luotettavakumppani


Valvoja

Keskivertoyritykselle Luotettava Kumppani -PALVELU ON KANNATTAVA INVESTOINTI, JOS SELVITYKSIÄ ON ENEMMÄN KUIN YKSI VUODESSA. Tilaajalle palvelun käyttö on ilmaista.

Lue lisää palvelun hyödyistä

Myyttejä Suomen Tilaajavastuusta


Tilaajavastuu on viranomainen ja keksinyt tilaajavastuulain.

Laki tilaajan  selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä (tuttavallisemmin tilaajavastuulaki) astui voiman vuonna 2007. Lain tarkoituksena on edistää yritysten välistä tasavertaista kilpailua. Yritystoimintamme ideana on helpottaa yritysten selvitysvelvollisuuksien hoitamista. Emme siis ole keksineet lakia, vaan haluamme auttaa yrityksiä hoitamaan velvoitteet helposti ja tehokkaasti.

 

Suomen Tilaajavastuu Oy on vain yrittäjien rahastaja. 

Toimintamme ideana on, että kaikki voisivat keskittyä olennaiseen. Olennaista harvoin on erilaisten asiakirjojen tilaaminen ja toimittaminen viranomaisille ja tilaajille säännöllisesti – jopa neljä kertaa vuodessa!

Rahastuksen sijasta palvelumme helpottaa työtäsi, osoittaa sinun olevan rehti toimija ja jättää sinulle enemmän aikaa tehdä sitä, mikä on oikeasti tärkeää! 

 

 

Luotettava Kumppani -palvelu tuottaa vuosittain lähes 20 MILJOONAN SÄÄSTÖN yritysten byrokratiakustannuksissa.

 

 

 

”Jäsenyrityksemme ovat  todenneet Luotettava  Kumppani -ohjelman paitsi vähentäneen hallinnollista taakkaa, niin myös lisänneen tarjouspyyntöjen määrää.”

Lue lisää asiakastarinoita

 

 

luotettava-kumppani-iso.png

Keskity olennaiseen ja onnistu!

Aloita tästä valitsemalla roolisi.

Työn toimittaja  Työn tilaaja

 

 

hr.jpg

Asiakaspalvelu

0600 301 339

asiakaspalvelu@vastuugroup.fi

hr.jpg