Tilaajavastuu

 

Tilauslomake

Tilaamalla Suomen Vahvimmat- sertifikaatin erotut eduksesi ja varmistut, että sertifikaatti näkyy Luotettava Kumppani -raportilla 12 kuukauden ajan. Voit lisätä Suomen Vahvimmat -sertifikaatin raportillesi, jos yrityksesi luottoluokitus on vähintään AA.. Valitse parhaiten soveltuva tilausmuoto ja täytä yrityksesi tiedot. Kun tilaus on käsitelty, saat tilausvahvistuksen Suomen Asiakastiedolta. Noin 10 päivän kuluessa tilauksesta Tilaajavastuu lisää yrityksesi sertifikaatin Luotettava Kumppani -raportille. Suomen Vahvimmat on erillinen ja lisämaksullinen Suomen Asiakastiedon myöntämä sertifikaattituote. 

Sertifikaatti ja vuosimaksu ei ole kalenterivuosisidonnainen.


Kertatilaus:

  • Kertatilaus on nimensä mukaisesti kertaluontoinen, ja se laskutetaan kuukauden kuluessa tilauksen alkamisesta voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Sertifikaatti näytetään Luotettava Kumppani -raportilla 12 kuukauden ajan. 
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus:
  • Toistaiseksi voimassa oleva tilaus on voimassa ilman uudistamista, kunnes se irtisanotaan.
  • Toistaiseksi voimassa oleva tilaus edellyttää luottoluokitusehtojen täyttymistä uuden tilausjakson alkaessa.
  • Uuden tilausjakson alkaessa Asiakastieto toimittaa luottoluokituksen mukaiset sertifikaattituotteet Tilaajavastuulle näytettäväksi raportille (Suomen Vahvimmat, Suomen Vahvimmat AA tai Suomen Vahvimmat Platina).
  • Tilauksen tilausmaksu laskutetaan uuden kahdentoista (12) kuukauden tilausjakson alkaessa kulloinkin voimassa olevaan tilaushintaan.
  • Toistaiseksi voimassa olevan tilauksen irtisanomisesta on ilmoitettava kirjallisesti Suomen Asiakastiedon asiakaspalveluun viimeistään yksi (1) viikko ennen tilausjakson päättymistä.